Σάββατο, 04 Μαίου 2024
A+ R A-

Αθήνα 23/4/2024

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 62

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

(Αφορά ΜΟΝΟ τα μέλη του Ενωτικού Συλλόγου εργαζομένων Τράπεζας

Eurobank τον ή την σύζυγο και τα τέκνα τους / τον ή την σύνοδό τους)

 

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι.

Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Μάνεσσης δίνει στα μέλη του δυνατότητα για ποιοτικές αποδράσεις το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος. Έτσι λοιπόν υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τις ακόλουθες εκδρομές:

 

Εξόρμηση και βουτιά στα μέρη των αλησμόνητων πατρίδων

ΙΜΒΡΟΣ - ΤΕΝΕΔΟΣ

ΤΡΟΙΑ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ (40 θέσεις)

1η μέρα: Αθήνα  - Αλεξανδρούπολη –  Καλλίπολη - Τσανάκαλε

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αλεξανδρούπολη. Επιβίβαση στο πούλμαν και διέλευση των συνόρων (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου). Μέσω Κεσσάνης θα φθάσουμε στην “όμορφη πόλη” Καλλίπολη (Gelibolu),  πατρίδα της Σοφίας Βέμπο και  αιώνιο προμαχώνα της Κωνσταντινούπολης με πλούσια πολεμική ιστορία και όχι μόνο. Ο συνδυασμός των υπέροχων παλιών αρχοντικών και των υπολειμμάτων των βυζαντινών κάστρων “πάνω” στο νερό, φανταστικός. Χρόνος για βόλτα, καφέ και γεύμα (έξοδα ατομικά) και κατευθυνόμαστε στο παραθαλάσσιο Τσανάκαλε (Δαρδανέλλια), στην ασιατική πλευρά του Ελλησπόντου, με την προκυμαία με τα αναρίθμητα καφέ, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία και το ιστορικό κέντρο με τον μεγάλο πεζόδρομο. Σύμβολο της πόλης, ο Δούρειος Ίππος  στην παραλία, δώρο από την εταιρεία παραγωγής της χολιγουντιανής ταινίας “Τροία”. Εγκατάσταση στο κεντρικό ξενοδοχείο Hotel Akol 4*. Δείπνο μπουφέ και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Τσανάκαλε - Ίμβρος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα μεταφερόμαστε στο λιμάνι του Καμπάτεπε απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο γι την Ίμβρο. Άφιξη στο Κουζούλιμανι (Άγιος Κήρυκος) και ξεκινάμε να γνωρίσουμε τις ομορφιές και την ιστορία του νησιού. Η Ίμβρος (Gökçeada) είναι το μεγαλύτερο νησί της Τουρκίας και ανήκει στην νομαρχία του Τσανάκαλε. Βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο, στην είσοδο του Ελλησπόντου. Έχει έκταση 279 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 8.894 κατοίκων, εκ των οποίων 200 περίπου Έλληνες. Οι κύριες ασχολίες των κατοίκων είναι η κτηνοτροφία, η μελισσοκομική, καλλιέργεια σιτηρών/ελαιοδέντρων, η αλιεία και ο τουρισμός. Το νησί φημίζεται επίσης για τα αμπέλια του και το εκλεκτό κρασί του. Παίρνουμε το δρόμο μέχρι τα χωριά Σχοινούδι (Dereköy), το μεγαλύτερο κάποτε Ελληνικό χωριό και τα Αγρίδια(Tepeköy), όπου λειτουργεί το ελληνικό μειονοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο. Επόμενος σταθμός μας η περιοχή των Αγίων Θεοδώρων (Zeytinli köyü) , τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου αλλά και το σχολείο που επαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια στο οποίο φοίτησε ο Πατριάρχης. Φθάνουμε στην πρωτεύουσα του νησιού (Çınarlı). με την εκκλησία της Παναγιάς από την οποία πήρε το όνομα της. Περίπατος, χρόνος για σουβενίρ και φαγητό σε κάποιο από τα ελληνικά ταβερνάκια. Αργότερα, μεταφορά στο λιμάνι του Αγίου Κήρυκου, γεμάτοι εμπειρίες και εικόνες από μία πατρίδα της καρδιάς μας. Το απόγευμα, το πλοίο θα μας γυρίσει στο Καμπάτεπε και από εκεί στο παραθαλάσσιο Τσανάκαλε και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο μπουφέ και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Τσανάκαλε - Τένεδος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Γκεϊκλί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την Τένεδο. Έχει έκταση μόλις 39 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 2.500 κατοίκων, εκ των οποίων πλέον, μόνον οι 20-25 είναι Έλληνες. Γενικά το νησί είναι σχεδόν επίπεδο, έχει χαμηλό υψόμετρο (με ψηλότερο σημείο του την κορυφή του Προφήτη Ηλία του Αϊλιά στα 205 μ) και το ανάπτυγμα της ακτογραμμής του φθάνει τα 15 μίλια. Το έδαφός του είναι αρκετά εύφορο, η δε καλλιεργούμενη από τους Έλληνες έκτασή του έφθανε τα 13.000 στρέμματα, κυρίως εύφοροι αμπελώνες, από τους οποίους και γινόταν εξαγωγή υπέροχου κρασιού. Άφιξη και πεζή περιήγηση στην πόλη με το φαρδύ πλακόστρωτο και τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Θεοτόκου στην παλιά Ελληνική γειτονιά, αλλά και το Γενοβέζικο κάστρο του 1.100μΧ που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού (έξοδα ατομικά). Απέναντι από τη μεγάλη πλατεία βρίσκεται η ανοιχτή αγορά. Εδώ χτυπά η καρδιά του νησιού, ντόπιοι και επισκέπτες έρχονται για να ψωνίσουν, να δροσιστούν, να χαλαρώσουν, να πιούν ένα παγωμένο χυμό στην πυκνή σκιά των δέντρων. Αφήνουμε την Τένεδο με τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε την πισίνα τις ανέσεις του Spa με χαμάμ, σάουνα κ.α. Δείπνο μπουφέ και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Τσανάκαλε – Αρχαία Πόλη Τροίας – Αλεξανδρούπολη - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και κατευθυνόμαστε για την Τροία, το Ομηρικό Ίλιον κάτω από το όρος Ίδα της Φρυγίας. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο καταπληκτικό μουσείο (έξοδα ατομικά) της πόλης του βασιλιά Πρίαμου που πρώτος ξανάφερε στο φως ο Ερρίκος Σλήμαν στα 1870 και συνέχισε να ερευνά στα νεότερα χρόνια ο Κόρφμαν (1988-2005). Δέκα χρόνια άντεξε στην πολιορκία των Αχαϊκών πλοίων (και όχι μόνο) η Τροία, όπως πολύ γλαφυρά περιγράφει ο Όμηρος. Θα δούμε και θα φωτογραφηθούμε με το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου και θα έχουμε χρόνο για καφέ και σουβενίρ από την πόλη της Τροίας. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, κατευθυνόμαστε στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και άφιξη στην πόλης της Αλεξανδρούπολης. Το βράδυ  θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα, γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις και εικόνες. 

Σημειώσεις: • Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων  • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς να παραληφθεί οτιδήποτε από τα αναγραφόμενα. • Για την είσοδο Ελλήνων υπηκόων στην Τουρκία, είναι απαραίτητη είτε ταυτότητα νέου τύπου (μηχανογραφική με λατινικά στοιχεία), είτε έγκυρο διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 6μηνών από την ημερομηνία εισόδου.

Λοιπές εθνικότητες: Παρακαλούμε απευθυνθείτε στο προξενείο της Τουρκίας: 2106714828.

 

Πτήσεις με OA

ATH-AXD

21/06 OA6140

06:00-07:15

AXD-ATH

24/06 OA6147

21:50-22:50

 

Πτήσεις με Sky Express

ATH-AXD

21/06 GQ290

07:15-08:30

AXD-ATH

24/06 GQ295

22:15-23:30

 

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν & ηµιδιατροφή (μετά την επιδότηση)

ΙΜΒΡΟΣ ΤΕΝΕΔΟΣ

21-24/6

Δίκλινο

€300

3ο άτομο

€290

Οποιαδήποτε επιπλέον παροχή βαρύνει το μέλος

*

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean/Sky Express – Φόροι αεροδρομίου • Μεταφορές-εκδρομές με πολυτελές πούλμαν • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο HOTEL AKOL 4* στο Τσανάκαλε • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Τα εισιτήρια του πλοίου προς και από την Ίμβρο και την Τένεδο • Τοπικός επίσημος ξεναγός για τις ξεναγήσεις στην Τένεδο και την Τροία • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται :

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , χώρους επίσκεψης.

Ο εκάστοτε φόρος διαμονής.

Ότι δεν αναγράφεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και με ίδια μέσα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φτάσουν ως το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ώστε να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο γκρουπ. Οι τιμές που θα ισχύσουν: € 230/άτομο σε δίκλινο & € 220/3ο άτομο, κατόπιν όμως σχετικής ενημέρωσης από το ταξιδιωτικό πρακτορείο, όπως και το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής.

 

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

5ημερο πρόγραμμα 20-24/06 (20 θέσεις)

1η ΗΜΕΡΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών και αναχώρηση για την Αστυπάλαια.
Άφιξη στο νησί, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στον οικισμό Μαλτεζάνα όπου θα γνωρίσουμε το «πειρατικό» παρελθόν του οικισμού, τα υστερορωμαϊκά Λουτρά του Ταλαρά και το Μνημείο του Γάλλου ναυάρχου Bisson.Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε παραθαλάσσιο εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, επισκεπτόμαστε για μπάνιο την πανέμορφη παραλία «Στενό». Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα ξεκινάμε για την περιήγησή μας στη Χώρα, όπου  θα μάθουμε για τη λειτουργία των Ανεμόμυλων και τη στρατηγική σημασία τους την περίοδο της Τουρκοκρατίας. Μέσα από τα καλντερίμια θα επισκεφτούμε τα συμπλέγματα εκκλησιών, κάτι ασυνήθιστο για τα χριστιανικά δεδομένα. Έπειτα θα φτάσουμε στο Ενετικό Κάστρο των Querini για να θαυμάσουμε τη μοναδική θέα προς το απέραντο γαλάζιο και να γνωρίσουμε την ιστορία του. Μέσα στο Κάστρο θα επισκεφτούμε το λαογραφικό μουσείο και το Αστυπαλίτικο Σπίτι. Ώρα για ινσταγκραμικές φωτογραφίες! Στη συνέχεια θα περάσουμε από το μοναστήρι της Παναγιάς της Πορταίτισσας και θα καταλήξουμε στο μοναδικό «νεκροταφείο βρεφών» του 8ο Π.Χ. Στην πλατεία του νησιού μας περιμένει το δείπνο μας σε ένα όμορφο εστιατόριο με θέα τους ανεμόμυλους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τον οικισμό Πέρα Γυαλό και το Αρχαιολογικό μουσείο Αστυπάλαιας. Έπειτα θα επισκεφτούμε ντόπιο παραγωγό που θα μας παρουσιάσει τα τοπικά προϊόντα του νησιού και τις πρακτικές παραγωγής τους. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για μπάνιο την κοσμοπολίτικη παραλία του Λιβαδιού. Θα ακολουθήσει γεύμα σε παραθαλάσσιο εστιατόριο με θέα το Κάστρο. Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, προαιρετικά ξεκινάμε την ολοήμερη κρουαζιέρα με τον πιο διάσημο καπετάνιο του νησιού! Θα επισκεφτούμε τις μαγικές παραλίες στα νησάκια του Κουτσομύτη και της Κουνούπας. Έπειτα, παρέα με τις ιστορίες του καπετάνιου, θα φτάσουμε στον επιβλητικό Κόκκινο Γκρεμό για μια τελευταία βουτιά. Το απόγευμα θα δειπνήσουμε σε εστιατόριο της περιοχής. Προαιρετική βραδινή έξοδο στη Χώρα για ποτό και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό, περιήγηση με το πούλμαν στο Ανατολικό τμήμα του νησιού. Μια προστατευόμενη περιοχή natura με σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος, από το Ιταλικό παρατηρητήριο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στον Καστελλάνο, τα παλιά ασβεστοκάμινα στο Αγρελίδι, μέχρι τα κεδροδάση και τον ιστορικό οικισμό του Βαθιού. Στη συνέχεια θα κολυμπήσουμε στην παραλία Μαλτεζάνα ή το Σχοινώντα. Νωρίς το απόγευμα έτοιμοι για αναχώρηση προς το αεροδρόμιο και επιστροφή γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις!

 

Πτήσεις µε Sky Express (20-24/6):

Αθήνα – Αστυπάλαια: 16:30 - 17:30  GQ010

Αστυπάλαια - Αθήνα:  18:10-19:10   GQ011

Τιμή κατ’ άτομο, αεροπορικώς (μετά την επιδότηση)

Δίκλινο

 € 300

3ο άτομο έως 12 ετών

 € 270

 

Το πενταήμερο πακέτο διακοπών περιλαμβάνει:

1) Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Maltezana Beach Hotel με πρωινό.

2) Οργανωμένες περιηγήσεις σε Χώρα και Μαλτεζάνα.

3) 4 γεύματα σε διαλεκτά εστιατόρια του νησιού (εκτός ποτά).

4) Δωρεάν χρήση οργανωμένης παραλίας μπροστά από το κατάλυμα.

5) Μετακινήσεις για τις ανάγκες εκτέλεσης της εκδρομής.

6) Ντόπιος συνοδός – περιηγητής του γραφείου σε όλες τις δραστηριότητες.

7) Όλοι οι νόμιμοι φόροι (εκτός τέλος περιβάλλοντος 3€/δωμάτιο).

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Θαλάσσια εκδρομή στα νησάκια Κουτσομύτη, Κουνούπα και Κόκκινο Γκρεμό

(32€/άτομο).

     2)   Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί αν κριθεί αναγκαίο.

 

Περιήγηση στη Μαλτεζάνα:

Η πρώτη γνωριμία μας με το νησί ξεκινά από το ψαροχώρι της Αστυπάλαιας, την όμορφη και απάνεμη Ανάληψη. Το φυσικά προστατευόμενο λιμάνι της για αιώνες αποτελούσε το ορμητήριο των Μαλτέζων πειρατών, εξού και το τοπωνύμιο Μαλτεζάνα. Εκεί, στον όρμο του Καρέκλη, στέκει το μνημείο του Γάλλου ναυάρχου Bisson για να μας θυμίζει τα χρόνια των πειρατών. Τα Λουτρά του Ταλαρά και ο ψηφιδωτός ζωδιακός κύκλος, μαζί με μια αναφορά στις δύο βασιλικές του Καρέκλη και της Αγίας Βαρβάρας, θα μας θυμίσουν το ένδοξο και ακμάζον παρελθόν του οικισμού. Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την ψαρόσκαλα με τα καΐκια της αλλά και τα θεμέλια των παραθαλάσσιων σπιτιών που το 1956 κατεδάφισε το τσουνάμι. Ιστορίες του οικισμού θα έρθουν για να δέσουν την περιήγησή μας και να μας ταξιδέψουν για λίγο στο πλούσιο παρελθόν του.

Περιήγηση στη χώρα:

 
Σημείο εκκίνησης, η κεντρική πλατεία του νησιού με τους περίφημους ανεμόμυλους της Χώρας. Ακολουθεί επεξήγηση της αρχιτεκτονικής και λειτουργίας ενός παραδοσιακού ανακαινισμένου ανεμόμυλου.

Ένα μονοπάτι ανάμεσα σε λευκά μικρά σπιτάκια θα μας οδηγήσει στην κύρια είσοδο του Ενετικού κάστρου. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα κάνουμε αρκετές στάσεις (Μεγάλη Παναγιά, Μπαλκόνι Αιγαίου) για να θαυμάσουμε την αρχιτεκτονική των σπιτιών και την υπέροχη θέα τους στη θάλασσα, ενώ θα ακούσουμε ιστορίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες αναφορικά με το νησί της Αστυπάλαιας κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Το ενετικό Κάστρο της Αστυπάλαιας θα μας συνεπάρει με την μεγαλοπρέπεια του. Πάνω του αποτυπώνονται για αιώνες τα ιστορικά, κοινωνικά, πολιτιστικά δρώμενα του νησιού και των κατοίκων του. Θα τα εξιστορήσουμε καθώς θα περπατάμε μέσα στο Κάστρο, επισκεπτόμενοι παράλληλα τις μονές του Αγίου Γεωργίου και της Ευαγγελίστριας. Σύντομη στάση στην εκκλησία της Παναγίας της Πορταίτισσας και στο χριστιανικό μουσείο. Η εκκλησία χτισμένη παραπλεύρως του Κάστρου έχει να επιδείξει την μοναδική της εκκλησιαστική αρχιτεκτονική συνδυάζοντας τον ορθόδοξο και καθολικό διάκοσμο. Η εικόνα της Παναγίας της Πορταίτισσας είναι πιστό αντίγραφο της εικόνας της Παναγιάς στη Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους.

Λίγο πριν μπούμε στην κεντρική πλατεία της Χώρας και αφού γνωρίσουμε τις γειτονιές του παραδοσιακού οικισμού, θα επισκεφτούμε το νεκροταφείο των βρεφών του 7ου αιώνα π.Χ, μοναδικού αρχαιολογικού ευρήματος παγκοσμίως. Θα αναφέρουμε τις δύο επικρατούσες εκδοχές δημιουργίας του αλλά και τον σημερινό του αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο.

Ολοήμερη Θαλάσσια Κρουαζιέρα:

Στις νησίδες Κουτσομύτη και Κουνούπα βρίσκονται απομονωμένες οι πιο όμορφες παραλίες της Αστυπάλαιας. Τα νησάκια αυτά, που κατά την περίοδο της παντοδυναμίας των Πειρατών στο Αιγαίο, ήταν το ορμητήριο και η κρυψώνα τους. Στην Κουνούπα μια λωρίδα γης ενώνει τους δυο ορεινούς όγκους, όσο για τον Κουτσομύτη τα γαλαζοπράσινα νερά του θυμίζουν μέρη εξωτικά. Χαλαρώστε και απολαύστε τις παραλίες αυτές μαζί με τις ιστορίες του καπετάνιου.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ή ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΚΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 

  • ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.
  • ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ EUROBANK ΣΕ 6 ΔΟΣΕΙΣ.
  • ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΟΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ EINAI ΒΕΒΑΙΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ.
  • Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

 

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

 

                                                     Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Ο Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας

                                   

                          Θ. Χαραλαμπόπουλος                                                Μ. Φεστερίδου

 

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr
Επικοινωνία Tηλ: 210.92.47.000 Fax: 210.92.00.247 Βολταίρου 4, Αθήνα 11745

Read more: https://www.itsys.gr/pliktrologio-laptop-lenovo-thinkpad-x200-x200s-x201-42t3638-42t3671-42t3704-42t3737-kod-40539us-html
Copyright © itsys.gr

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No11

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No10

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No9

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No8

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No7

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No6

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No5

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No4

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No3

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No2

ΕΝΩΤΙΚΑ ΝΕΑ No1

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 1, Τ.Κ. 106 79
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210 3614363, 210 3614319 (4 γραμμές)
FAX: 210 3613047, 210 3614270
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 55, Τ.Κ. 54631
ΤΗΛΕΦΩΝΟ & FAX: 2310243843
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Άμεση Επικοινωνία

E-mail:
Θέμα:
Μήνυμα: