Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
MLC ATHENS

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία στον τραπεζικό χώρο τόσο ως κύρια γλώσσα επικοινωνίας αλλά και εκπαίδευσης. Ο Σύλλογος θέλοντας να συμβάλει στην ενίσχυση του γνωστικού επιπέδου των μελών του, ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία του με το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας MLC ATHENS το οποίο προσφέρει ειδικές τιμές για τα μέλη του.

Το MLC ATHENS είναι το μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο Αγγλικής γλώσσας αποκλειστικά για ενήλικες και επαγγελματίες με μαθήματα ONLINE (τηλεκπαίδευση).

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα για τους Έλληνες ενήλικες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά στα Αγγλικά, χωρίς διάβασμα στο σπίτι, και να πιστοποιηθούν άμεσα και γρήγορα από παγκόσμιους πιστοποιημένους φορείς. Λόγω της διαδικτυακής διεξαγωγής τους, δυνατότητα συμμετοχής έχουν πλέον όλα τα μέλη μας και οι οικογένειες τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα και τις προσφορές θα βρείτε στα συνημμένα έντυπα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       Ο Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

 

Θ. Χαραλαμπόπουλος                                         Μ. Φεστερίδου

Attachments:
Download this file (ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ_mlc athens_Companies Offer_2021-22.pdf)ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ_mlc athens_Companies Offer_2021-22.pdf[ ]500 kB
Download this file (ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ_mlc athens_companies pricelist_2021-22 (2).pdf)ΑΓΓΛΙΚΑ για ΕΝΗΛΙΚΕΣ_mlc athens_companies pricelist_2021-22 (2).pdf[ ]388 kB