Αθήνα, 27 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 97

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Με τη σημερινή ανακοίνωση των φετινών βάσεων για την εισαγωγή στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, λήγει η αγωνία των υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Έδωσαν έναν δύσκολο αγώνα μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τα κατάφεραν! Ένα νέο, όμορφο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή τους και τους φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων για το μέλλον τους. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα παρά τη μεγάλη προσπάθεια τους. Να μη ξεχνούν ότι πάντα υπάρχει το περιθώριο να κάνουν όλα όσα επιθυμούν πραγματικότητα αρκεί να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στους γονείς που στήριξαν αυτό τον αγώνα με κάθε τρόπο, ηθικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό, οικονομικό.

Ο Σύλλογος για μια ακόμη φορά, θέλοντας να επιβραβεύσει την επιτυχία αυτή, καλεί τα μέλη του να αποστείλουν μετά την εγγραφή των παιδιών τους στις σχολές, τη Βεβαίωση σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 (όχι την αίτηση εγγραφής) ως τις 30/11/2021. Θα σταλεί χρηματικό βραβείο με τη μορφή δίγραμμης επιταγής στο όνομα του φοιτητή, στο χώρο εργασίας του κάθε μέλους μας.

Το χρηματικό βραβείο αφορά αποκλειστικά στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις για πρώτη φορά.

Υπενθύμιση: Πρωτότυπες βεβαιώσεις σπουδών θα πρέπει να αποστέλλονται οπωσδήποτε στο HR και το Ταμείο Υγείας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΥ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.

              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Χαραλαμπόπουλος         Μ. Φεστερίδου