Αθήνα, 10 Ιουλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 52

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας πρωτοπόρος στο χώρο της Eurobank σε παροχές υγείας στα μέλη του ξεκινώντας τη συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (ΕDHC) πριν 3 χρόνια και με την επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην κάλυψη ιατρικών αναγκών, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μας απευθείας με τους παρόχους υγείας (και όχι με μεσάζοντες).

 Το Ερρίκος Ντυνάν με διακεκριμένους γιατρούς, αρκετοί από τους οποίους είναι American Board Certified και βιοϊατρικό εξοπλισμό αιχμής κατέχει εξέχουσα θέση στην ελληνική επικράτεια ως ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτήρια.

Οι ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου και ακολουθούν τα πλέον σύγχρονα διεθνή πρότυπα, ενώ διαθέτει μοναδικές κτιριακές υποδομές, εύκολα προσβάσιμες και σχεδιασμένες εξαρχής για λειτουργία νοσοκομείου.

Σας παρουσιάζουμε τις παροχές αποκλειστικά προς τα μέλη μας, οι οποίες θα ισχύουν για κάθε εργαζόμενο (και τα εξαρτώμενα μέλη – παιδιά άνω 14 ετών) από την ημέρα που θα εκδοθεί η προβλεπόμενη ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του E.N.H.C.

Προκειμένου να εκδοθεί η προσωποποιημένη κάρτα προνομίων Ερρίκος Ντυνάν, η οποία θα συνδέεται με τις συμφωνημένες παροχές και θα σας διευκολύνει κατά τις επισκέψεις σας στο Νοσηλευτήριο, χρειάζεται να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο (ένα για κάθε μέλος που συμμετέχει) και να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η κάρτα θα σας αποσταλεί από τον Σύλλογο.

Παράλληλα εξασφαλίσαμε προνομιακές ασφαλιστικές καλύψεις και με την Ευρωκλινική Παίδων για τα τέκνα των μελών ηλικίας ως 14 ετών, ενώ για τους συναδέλφους που διαμένουν στην Βόρεια Ελλάδα ο Σύλλογός μας έχει συμβληθεί με την Κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη.

Οι παροχές στις Κλινικές Άγιος Λουκάς και Ευρωκλινική Παίδων ισχύουν για τα μέλη που συμμετέχουν στο ομαδικό πρόγραμμα κάλυψης στην Eurolife.

Η ταυτοποίηση των δικαιούχων θα γίνεται με την επίδειξη της  Κάρτας Μέλους  του Συλλόγου & την Αστυνομική Ταυτότητα για τα άμεσα μέλη και με αντίγραφο της Κάρτας Μέλους  του Συλλόγου και επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας του έμμεσου μέλους.

 

                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος                                                      Η Γεν. Γραμματέας

 Θ. Χαραλαμπόπουλος                                             Μ. Φεστερίδου

 

 

 

Attachments:
Download this file (ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.PDF)ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.PDF[ ]110 kB
Download this file (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 52 - ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.PDF)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 52 - ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.PDF[ ]331 kB